Εταιρικό Προφίλ

Το ασφαλιστικό γραφείο μας γραφείο δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με έδρα το Σιδηρόκαστρο Σερρών για 40 ολόκληρα χρόνια.
Έχουμε δημιουργήσει ασφαλιστές 2ης γενιάς, που συνεχίζουμε το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου με την ίδια αφοσίωση και ζήλο.
Η πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των ασφαλειών, μας έχει καταξιώσει στην ασφαλιστική αγορά της περιοχής των Σερρών και όχι μόνο.
Κύριο μέλημα και μεριμνά μας, είναι η σωστή ενημέρωσή για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών σας καθώς και η άμεση ανταπόκριση και υποστήριξή σας, σε περίπτωση που επέλθει περιστατικό ζημίας.
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας υπεύθυνα και αξιόπιστα σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών προϊόντων της αγοράς και ειδικότερα στους ακόλουθους κλάδους :

Το γραφείο μας δεν περιορίζεται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μίας μόνο ασφαλιστικής εταιρίας.

Αντίθετα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και εξοπλίζοντας το γραφείο μας με ότι πιο σύγχρονο μηχανογραφικό μηχανισμό υπάρχει, έχουμε τη δυνατότητα, σε συνεργασία με τον πελάτη μας να σχεδιάζουμε από κοινού , το ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει τις πραγματικές του ανάγκες, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Επισκεφτείτε μας - Εμπιστευτείτε μας και αφήστε τους άλλους, να ανησυχούν…
Σωκράτης Καρασαβίδης- Ασφάλειες
Σωκράτης Καρασαββίδης
Ασφαλιστικός Σύμβουλος