Ασφάλιση Ζωής & Υγείας

   Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που αναφέρονται στον κλάδο ζωής έχουν ως σκοπό την προστασία των δικαιούχων του ασφαλισμένου από την οικονομική ζημιά που θα αποφέρει η απώλεια ζωής του ή η ανικανότητα από ατύχημα.

   Συνήθως τα ασφαλιστήρια ζωής εμπλουτίζονται με συμπληρωματικές καλύψεις ούτως ώστε να παρέχουν επιπλέον ασφάλεια σε διάφορα άλλα γεγονότα που θα επιφέρουν οικονομική ζημιά, όπως για παράδειγμα ατύχημα, ασθένεια, ανικανότητα για εργασία, πρωτοβάθμια περίθαλψη (εξωνοσοκομειακά) και διάφορα άλλα έξοδα.

   Επιπλέον δίδεται η δυνατότητα επιλογής αποταμιευτικών προγραμμάτων με εγγυημένο επιτόκιο στην λήξη τους ή/και επενδυτικών προγραμμάτων αγοράζοντας μερίδια εσωτερικού μεταβλητού κεφαλαίου σε εξειδικευμένους σε αυτό τον σκοπό οργανισμούς.

 

Ατομικά - Οικογενειακά προγράμματα ασφάλισης

ασφάλεια ζωής, ατομική - οικογενειακή

Οι πρόσφατες διαδικασίες αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου για την δημόσια ασφάλιση, έχουν επιφέρει μια νέα πραγματικότητα στους τομείς της σύνταξης και της υγείας. Οι συνθήκες επιβάλλουν να επανεξεταστεί από όλους μας το πλάνο συνταξιοδότησης και περίθαλψης μας.

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες μας ολοκληρωμένα και υψηλής αξίας προϊόντα από τους πλέον αξιόπιστους οργανισμούς. Ενδεικτικά ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει από τις παρακάτω καλύψεις:

 

  • Νοσοκομειακή περίθαλψη
  • Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη – οδοντιατρική κάλυψη
  • Ανικανότητα για εργασία
  • Κεφάλαιο προστασίας οικογένειας
  • Ιατρική φροντίδα και αερομεταφορά εντός και εκτός Ελλάδος

 

  • Δεύτερη ιατρική γνώμη
  • Παιδικά αποταμιευτικά / επενδυτικά προγράμματα
  • Χειρουργικό επίδομα
  • Προγράμματα εγγυημένης σύνταξης με ευελιξία στη λήξη τους
  • Επενδυτικά προγράμματα συνδεδεμένα με ασφάλιση ζωής

Επωφεληθείτε από τις ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις σε προγράμματα Υγείας

Ομαδικές Ασφαλίσεις

Ομαδικές Ασφαλίσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία , ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες και λύσεις ομαδικών ασφαλιστηρίων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά και προσφέρονται Tailor-made προϊόντα από εξειδικευμένους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τα στοιχεία σας

Πεδία απαιτούμενα για την προσφορά


Εξαρτώμενα Μέλη

Προσθέστε (αν επιθυμείτε) τα μέλη της οικογενείας σας στην προσφορά


Ενδιαφέρομαι για ...

Επιλέξτε από την λίστα.


προαιρετικά ...

Γράψτε μας παρακάτω αν έχετε κάποια ερώτηση ή απλά αφήστε μας ένα σχόλιο.